Riemersma Leasing verlengt hoofdsponsorschap Kangoeroeloop met drie jaar

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Riemersma Leasing verlengt hoofdsponsorschap Kangoeroeloop met drie jaar

’s-Hertogenbosch 18 februari 2019 – Met veel plezier en enthousiasme ondertekenden Rob Gielens, directeur van Riemersma Leasing en Rien van Haperen en Alfons Goossens namens de Vughtse sportclub Prins Hendrik het contract dat Riemersma Leasing voor nog eens drie jaar verbindt als hoofdsponsor aan de Kangoeroeloop.

De Riemersma Leasing Kangoeroeloop is een recreatief hardloopevenement, voor deelnemers van jong tot oud, dat jaarlijks op tweede kerstdag ruim 2.500 lopers vanuit de wijde omgeving naar Vught trekt. Beide partijen zijn erg enthousiast over de samenwerking. “De Kangoeroeloop staat al 47 jaar bij veel lopers en wandelaars op het kerstmenu. Ontspanning, plezier en een ongedwongen sfeer staan daarbij voorop. En met Riemersma Leasing gaan we graag op weg naar de 50e editie”, aldus voorzitter Rien van Haperen.

De aankomende drie jaar als hoofdsponsor wordt extra feestelijk. Dit omdat opeenvolgend Riemersma Leasing veertig jaar bestaat, zich tien jaar trotse hoofdsponsor mag noemen en in 2021 dus de vijftigste editie van het hardloopevenement zal worden georganiseerd.

Maatschappelijke betrokkenheid
De keuze om het hoofdsponsorschap te verlengen komt voort uit de behoefte van Riemersma Leasing om haar steentje bij te dragen aan de maatschappij. “Bij ons intern hebben we de theorie dat mobiliteit + vrijheid samen plezier geven. De kangoeroeloop bevat alle drie de kenmerken van onze mobiliteitstheorie. Mobiliteit staat gelijk aan hardlopen, deelnemers hebben volledige vrijheid in afstand en finishtijden. Maar uiteindelijk staat plezier centraal bij dit evenement.” aldus Rob Gielens.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
elektrisch