Samen op weg met Riemersma Leasing

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Samen op weg met Riemersma Leasing

Ruim 15 jaar werkt William de Bont (accountmanager, Riemersma Leasing) samen met BV Haan Techniek en daar zijn we trots op.

Onlangs was het weer tijd voor drie nieuwe bedrijfswagens. De keuze is gevallen op tweemaal een Renault Trafic en eenmaal de Renault Master. Prachtig bestickerd werden de nieuwe bedrijfswagens op 24 april 2015 afgeleverd door William de Bont accountmanager bij Riemersma Leasing aan Mathieu Stillekens van BV Haan Techniek. De aflevering verliep vlekkeloos door een fijne samenwerking met Patrick van den Boogaard, verkoopadviseur bij Arend Auto B.V.

BV Haan Techniek is al erg lang klant bij Riemersma Leasing, doordat er altijd samen gekomen wordt tot de juiste keuze van de auto. Voornamelijk bij bedrijfswagens zijn de laadruimte, de sterkte van de motor en het laadvermogen van groot belang. “Riemersma Leasing neemt voor een goed advies altijd de tijd en men besteedt zorg aan onze wensen,” aldus Mathieu Stillekens , van BV Haan Techniek

bv haan techniek

BV Haan Techniek is een specialist als het gaat om veiligheidsaarding, bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging. Als geen ander is BV Haan Techniek bekend met het aanbrengen van dit soort beveiligingen. BV Haan Techniek neemt alle tijd voor een gedegen advies over alle mogelijkheden op het gebied van veiligheidsaarding, bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging.

Ook interesse in een samenwerking met Riemersma Leasing of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op met één van onze accountmanagers:

Hellen Felten
Jan Pennings
Joost van den Akker
Ralph van Hassel
William de Bont
Patrick Kavelaars

Bereikbaar via 073 – 850 47 50

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.