Samen op weg met Riemersma Leasing

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Samen op weg met Riemersma Leasing

Wij hebben weer een aantal klanten blij gemaakt met nieuwe leaseauto’s. Bij Burdock en Schuurmans Afbouwsystemen BV hebben wij onlangs spiksplinternieuwe leaseauto’s afgeleverd. Daarnaast zijn wij een nieuwe samenwerking gestart met Domica!

10 NIEUWE FORDS BIJ BURDOCK

Onlangs heeft Burdock 10 nieuwe Ford Fiesta’s via Riemersma Leasing in gebruik genomen. Wagenparkbeheerster Saffeera Koopmans nam de sleutel van de eerste auto in ontvangst.

Burdock is wereldwijd de verbindende factor tussen professionals en opdrachtgevers. Dit doen zij voor de sectoren Bouw & Infra, Oil & Gas, Energy, High Tech en Process. Binnen deze sectoren zetten zij gekwalificeerde specialisten in bij toonaangevende opdrachtgevers. Of het nu gaat om projectmanagement, recruitment of consultancy, Burdock biedt een variëteit aan sourcingsoplossingen. Dit op zowel regionaal, nationaal als mondiaal niveau.

Aflevering Burdock

4 MOOIE VOLVO’S BIJ SCHUURMANS AFBOUWSYSTEMEN BV

Bij Schuurmans Afbouwsystemen BV worden vele kilometers per jaar gereden. Om de met deze kilometers gepaard gaande milieubelasting zo veel mogelijk te voorkomen, heeft Schuurmans Afbouwsystemen BV gezocht naar vervoersmiddelen met een beperkte CO2-uitstoot. Riemersma Leasing heeft aan de wens van een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik kunnen voldoen door de Volvo V60 en V40 in te zetten. Tevens, hebben wij aantrekkelijke leasetarieven aan deze auto’s weten te koppelen, waardoor de inzet van de Volvo ’s voor Schuurmans ook bedrijfseconomisch zeer interessant werd.

Foto deal Schuurmans

NIEUWE SAMENWERKING MET DOMICA

Per 6 januari 2015 is de firma Domica Eindhoven klant bij Riemersma Leasing. De keuze is gevallen op een Mitsubishi Outlander. Het wagenpark van de gehele Domica Organisatie bestaat uit ongeveer 60 auto’s. De eerste stap richting een interessante samenwerking tussen Riemersma Leasing en Domica is dus gezet.

Domica is actief in de bemiddeling van huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden en het is een landelijk opererende organisatie. Domica heeft gekozen om met Riemersma Leasing een samenwerking aan te gaan door het vertrouwen en het persoonlijke contact dat Riemersma Leasing biedt.

Ook interesse in een samenwerking met Riemersma Leasing of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op met één van onze accountmanagers:

Hellen Felten
Jan Pennings
Joost van den Akker
Ralph van Hassel
William de Bont
Patrick Kavelaars

Bereikbaar via 073 – 850 47 50

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.