< naar nieuwsoverzicht

Tijdelijk een leaseauto nodig? Vraag ‘m op tijd aan!

De zomerperiode is van start gegaan. Even heerlijk weg met het gezin na een hectische periode. En een tijdje niet met werk bezig zijn. Toch willen wij je vragen om alvast vooruit te kijken. Bij Riemersma Leasing merken we namelijk dat er eind augustus / begin september altijd een extreme drukte ontstaat met aanvragen voor poollease en shortlease auto’s. Veel bedrijven starten dan weer op en de vraag naar auto’s met korte leasecontracten is op dat moment groot.

Graag willen wij iedereen zo goed mogelijk helpen. Probeer daarom last-minute aanvragen te voorkomen. Dien tijdig – minimaal een week van tevoren, maar het liefst eerder –  je aanvraag voor een poollease of een shortlease auto bij ons in, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een auto voor je klaar staat.

Riemersma Leasing – Poollease

Graag zetten we de voordelen van Poollease nog even voor je op een rij:

 • FLEXIBEL
  Een poollease-auto is snel en eenvoudig op te zeggen
 • KORTLOPENDE AFSPRAKEN
  Profiteer van een korte opzegtermijn van 30 dagen
 • GEEN KEUZESTRESS
  Riemersma Leasing kiest een courant automerk en type auto – altijd een benzineauto. Zo houden we het simpel en de leaseprijs scherp
 • ÉÉN KILOMETRAGE
  30.000 kilometer per jaar en een vaste meer-kilometerprijs.

Meer weten? Neem contact op met eens van ons accountmanagers. Zij vertellen je graag meer over ons Poollease-concept.

Riemersma Leasing – Shortlease

Wil je tijdelijk je mobiliteit regelen zonder langlopend leasecontract? Met shortlease sluit je een kort, flexibel contract af van drie maanden. Je vervoersmiddel is direct beschikbaar. Onze shortleasetarieven zijn scherp en gelden voor auto’s in de A, B, C en D klasse. Hoe dat kan? Riemersma Leasing heeft haar eigen shortlease vloot. Deze kunnen wij flexibel inzetten. En dat voordeel zie je direct terug in de tarieven. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op of vraag hier een offerte aan.