Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2653-rie-website-header.jpg

Riemersma Leasing, matchmakers in mobiliteit

Met ons kun je alle kanten op!
Riemersma Leasing is flexibel en begint elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo ontstaat maatwerk. Echt maatwerk. We matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Of je nu één auto of één elektrische bakfiets nodig hebt of verantwoordelijk bent voor een uitgebreid gedifferentieerd mobiliteitspark. Met ons kun je alle kanten op. Je mag van ons inventiviteit, creativiteit en effectiviteit verwachten. We zijn niet voor niets dé matchmakers in mobiliteit.

Direct contact

Onze 4 matchmakers

  • We beginnen met een blanco vel
  • Vanaf 2 wielen maatwerk
  • Van 2 tot 900 wielen
  • 24/7 Riemersma Service
Over Ons - Beginnen met blanco vel

Beginnen met blanco vel

Wij hebben met het team één focus en dat ben jij en jouw vraag. Wat is de perfecte match voor jou? Iedere vraag begint daarom met een leeg vel dat we samen inkleuren en vormgeven.

Over Ons - Vanaf 2 wielen maatwerk

Vanaf 2 wielen maatwerk

We onderzoeken de mogelijkheden. Kijken bijvoorbeeld of een elektrische fiets bij je past, het Openbaar Vervoer of misschien past een deelauto perfect. Of rijd je op werkdagen een compacte auto en op vakantiedagen een grotere familiewagen?

Over Ons - Van 2 tot 900 wielen

Van 2 tot 900 wielen

Riemersma helpt ambitieuze particulieren, handige ZZP-ers, solide MKB-bedrijven of grote werkgevers graag verder. Van twee tot negenhonderd wielen, dat maakt ons niet zoveel uit. En vanaf het eerste tot en met het laatste wiel gaan we op zoek naar de perfecte match.

Over Ons - 24/7 Riemersma Service

24/7 Riemersma Service

En of je nu een ‘grote’ of ‘kleine’ klant bent, iedereen krijgt dezelfde spraakmakende Riemersma 24/7 service. Onze binnendienst gaat voor iedere vraag door tot-ie is opgelost. Met plezier. Zodat je altijd vooruit kunt.

De Matchmakers van Riemersma Leasing
Over Ons - Melissa Brands
Over Ons - Melissa Brands

Melissa Brands

Klantontvangst & Debiteurenadministratie

Ik ontvang onze klanten aan de balie of sta ze via de telefoon te woord. Dus als je contact met ons zoekt omdat je nieuwsgierig bent geworden of op zoek bent naar een perfecte match, dan spreken wij elkaar snel!

Iedereen is mooi en mag er zijn. Dus naast mijn werk voor Riemersma geniet ik er enorm van om mensen mooi te maken met make-up en fijne gezichtsbehandelingen.

Over Ons - Rob Gielens
Over Ons - Rob Gielens

Rob Gielens

Algemeen Directeur

Vanuit mijn verantwoordelijkheid sta ik voor een open samenwerking en zet ik me in voor langlopende relaties met onze klanten. De samenwerking binnen ons team en het onderhouden van relaties met financiers, de RvC en aandeelhouders zijn voor mij belangrijke taken.

Golfen is een passie. De geschiedenis van het spel, de waarden en normen spreken me aan. Het is een sport die ik deel met m’n vrouw, kinderen en vrienden. Ook zakelijk is het een prettige manier om elkaar in de open lucht snel beter te leren kennen.

Over Ons - Joost van den Akker
Over Ons - Joost van den Akker

Joost van den Akker

Commercieel Directeur

De juiste vragen stellen om ultieme mobiliteitswensen in beeld te brengen, daar krijg ik energie van. Daar hoort het ontwikkelen van bijzondere oplossingen op maat zeker bij. En als daar hele nieuwe concepten uit voort komen, is dat helemaal geweldig!

Ik geniet van zo’n beetje alle sporten waar een bal bij betrokken is. Laatste jaren speel ik veel golf en voetbal ik in de zaal. Maar het leven draait om mijn gezin met mijn 3 jonge zoontjes.

Over Ons - Patrick Kavelaars
Over Ons - Patrick Kavelaars

Patrick Kavelaars

Sales Manager

Een verrassend stapje extra zetten waardoor je klanten echt bindt, daar geniet ik van. Samen oplossingen bedenken zodat ze helemaal tevreden zijn. En als Elektrisch Vervoer specialist voeg ik daar graag wat extra Watt’s aan toe.

Ik ben best wel een Bourgondiër en geniet van lekker eten en drinken. Barbecueën is voor mij een feest. Fikkie stoken en lang met z’n allen tafelen. Mooier wordt het niet.

Over Ons - Janine Kuijs
Over Ons - Janine Kuijs

Janine Kuijs

Contractbeheer

Als contractbeheerder sta je in dienst van de klant. Die wil je zo goed mogelijk helpen. Dat doe je, naar mijn mening, door je werk met inzet en overtuiging te doen. En netjes. Dat het altijd in één keer goed is.

Ik ben dol op reizen. Ik ga er het liefst op uit in de natuur. Het ultieme wat je dan kunt doen is op safari gaan. Op jacht naar de Big Five… Met een camera natuurlijk want ik leg de mooie plaatjes graag vast.

Over Ons - Ivar Konings
Over Ons - Ivar Konings

Ivar Konings

Accountmanager

Nieuwe klanten leren kennen en oplossingen op maat ontwikkelen is het mooiste dat er is. Ik ben specialist voor de zorgmarkt. Het is een feest om daar teams echt verder te helpen met de juiste mobiliteitsoplossingen.

Ik ben gek op snelle auto’s. Daar lees ik graag over en ik heb het geluk dat ik ze ook af en toe kan testen. Maar echt genieten doe ik van voetballen. Liefst met mijn zoon.

Over Ons - Eva Velthuizen
Over Ons - Eva Velthuizen

Eva Velthuizen

Administratief medewerkster

Over Ons - Joost van Opstal
Over Ons - Joost van Opstal

Joost van Opstal

Accountmanager

Klanten volledig ontzorgen met praktische oplossingen; zo kan ik iedere individuele klant op maat helpen. Als je daar waardering voor krijgt en klanten blij zijn met jouw inzet, is mijn werk geslaagd.

Ik ben graag sportief. Met een balletje en een wedstrijdelement heb je me aan de gang. Het spel maakt dan nog niet eens zoveel uit. Ik ben behoorlijk competitief en ga er voor.

Over Ons - Sander Bax
Over Ons - Sander Bax

Sander Bax

Operationeel medewerker

Ik help bestuurders met allerhande praktische zaken. Bijvoorbeeld met je brandstofpas, shortlease/poollease of de verhuur van bijvoorbeeld een vakantie auto en de aflevering van nieuwe auto’s.

Ik ben dol op snelle auto’s. Daar kan ik mezelf wel in verliezen. Maar ook van mooi en lekker eten maken kan ik erg genieten. Natuurlijk hoort daar dan een goed glas passende wijn bij!

Over Ons - Rudi van Heeswijk
Over Ons - Rudi van Heeswijk

Rudi van Heeswijk

Reparatie, Onderhoud & Inkoop auto's

Ik ben degene die jouw nieuwe leaseauto bestelt. Ik sta voor je klaar om je te helpen. Bijvoorbeeld als je technische vragen hebt. En heb je een keer pech? Dan help ik je weer snel op weg.

Ik houd van explosieve sporten. Geef mij maar een stevige bootcamp of een uitdagende obstacle run. Buiten. Lekker uitwaaien tijdens het hardlopen. Én je energie kwijt kunnen.

Over Ons - Jamie van den Brink
Over Ons - Jamie van den Brink

Jamie van den Brink

Lease adviseur

Klanten hebben vaak uiteenlopende vragen en wensen. Wij zijn deskundig. Ik vind het dan echt mijn taak om een eerlijk, open en helder advies te geven. Zo kan de klant het beste een keuze maken.

Ik ben gek op auto’s. Vooral de techniek. In mijn werkplaats sleutel ik graag aan klassiekers. Iets weer werkend krijgen en in oude glorie herstellen is dankbaar en mooi om te doen.

Over Ons - Iris den Teuling
Over Ons - Iris den Teuling

Iris den Teuling

Medewerkster contractbeheer

Over Ons - Bart Tinus
Over Ons - Bart Tinus

Bart Tinus

Accountmanager

Ik krijg energie van nieuwe vragen van nieuwe klanten. Ik help ze graag en denk zonder beperkingen. Oplossingen out of the box vinden is helemaal leuk en zorgt voor ultiem maatwerk.

Keepen is mijn passie. Ik ben keeperstrainer en verkoop zelf keepersproducten. Het is tof om jonge talenten te trainen en ze te helpen met de juiste producten, zodat ze beter presteren.

Over Ons - William de Bont
Over Ons - William de Bont

William de Bont

Accountmanager

Ik ga voor een goed én een gezellig gesprek. Ben en blijf een Brabander. Daarbij gaat het wel ergens over. Ik zoek het graag in vernieuwende concepten en verrassende oplossingen. Toekomstbestendig.

Ik ben een Brabantse, muzikale, familieman. Speel gitaar in een bandje en zit regelmatig op de racefiets. Wil tot ver na m’n 80-ste topfit blijven. Zowel lichamelijk als geestelijk als het een beetje meezit.

Over Ons - Bobby Dielissen
Over Ons - Bobby Dielissen

Bobby Dielissen

Senior Lease adviseur

Ik vind het geweldig om klanten te helpen, te adviseren en begeleiden met hun wagenparkbeheer. Bij ons staat de klant centraal in ons denken en doen. En dus oplossingen op maat ook.

Ik ben graag fit. Dat doe ik door op zoveel mogelijk manieren in beweging te zijn. Tennis is wel heel erg leuk. Je bent volledig in beweging en het spelletje is lekker uitdagend.

Over Ons - Harm Pollmann
Over Ons - Harm Pollmann

Harm Pollmann

Operationeel Manager

Ik zorg ervoor dat alle processen binnen het operationele team vlekkeloos verlopen, zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. We beloven als Riemersma veel en dat moeten we dan ook keer op keer waarmaken.

Niks leuker dan op 2 wielen door het bos rauzen. Zonder vooraf geplande route. Improviseren is uitdagend en verrassend. Lekker buiten zijn en intensief in beweging, daar hou ik van.

Over Ons - Huub Raeven
Over Ons - Huub Raeven

Huub Raeven

Schade & Assurantiën

Ik zorg voor de complete afwikkeling van schades. Na ontvangst van het schadeformulier nemen we alle zorgen over. Onze bestuurders moeten zo snel mogelijk weer mobiel zijn. Daar ligt mijn focus.

Ik ben een fervent motorrijder. Toeren in de natuur is het mooiste dat er is. Door weids landschap of een heuvelrit. En soms een stukje snelweg… samen met m’n beste vriend Flitsmeister.

Over Ons - Rik Rutten
Over Ons - Rik Rutten

Rik Rutten

Inname & Remarketing

Ik neem leaseauto’s in na de looptijd en zorg dat ze een mooie nieuwe bestemming krijgen. Ik zorg ervoor dat bestuurders daar nauwelijks omkijken naar hebben en dat alles snel en soepel afgehandeld wordt.

Sinds mijn 17e heb ik al de mini waar ik een schaalmodel van vasthoud. Ik heb die samen met mijn vader volledig gerestaureerd en rijd er nog regelmatig mee. Mijn mini en ik… da’s echte liefde.

Over Ons - Jan-Willem van Leeuwe
Over Ons - Jan-Willem van Leeuwe

Jan-Willem van Leeuwe

Financieel Manager

Ik ben verantwoordelijk voor de afdeling Finance bij Riemersma. Daar streef ik in alles naar ‘operationele excellentie’. Als wij onze systemen perfect inrichten maken we onze klanten gelukkiger

Ik ben een buitenmens. Laat mij de hond maar uitlaten. Lekker voetballen of een rondje golf in de buitenlucht. Maar ook samen fietsen en wandelen. Alleen voor Max Verstappen blijf ik binnen…

Over Ons - Mayda Korvezee
Over Ons - Mayda Korvezee

Mayda Korvezee

Kredietacceptatie & Debiteurenbeheer

Ze noemen me vaak gekscherend Sherlock Holmes. Nieuwe aanvragen en nieuwe aanvragers houd ik tegen het licht. Ik vind het leuk om de onderste steen boven te krijgen. Dat doe ik zonder aanziens des persoons, dus oprecht objectief.

Tijdens mijn werk ben ik serieus en gedreven. Privé kent gezelligheid kent geen tijd. Ik wandel graag en bezoek met het gezin allerlei pretparken. Tijdens carnaval en de kermis laat ik de boel de boel en ben ik niet vies van een borreltje…

Over Ons - Resy Vermeltfoort
Over Ons - Resy Vermeltfoort

Resy Vermeltfoort

Marketing & Communicatie Specialist

Ik ben verantwoordelijk voor de sterke positionering van Riemersma. Dus continu bezig met content maken, opzetten van marketingcampagnes, advertenties en alle andere zaken die de ‘matchmakers in mobiliteit’ boodschap uitdragen.

Je schoenen moeten bij je outfit passen… Zonder de juiste match ga ik de deur niet uit. Ik heb er dus nogal wat!

Over Ons - VACATURE
Over Ons - VACATURE

VACATURE

Online Campagne Marketeer

Heb jij jezelf helemaal gevonden in online marketing en ga je enorm ‘aan’ van het optimaliseren van commerciële processen binnen onze B-to-B organisatie? Solliciteer direct

Heb jij jezelf helemaal gevonden in online marketing en ga je enorm ‘aan’ van het optimaliseren van commerciële processen binnen onze B-to-B organisatie? Solliciteer direct

Over Ons - VACATURE
Over Ons - VACATURE

VACATURE

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Wil jij ons helpen bij het uitwerken van uiteenlopende marketing en communicatie opdrachten? Solliciteer nu!

Wil jij ons helpen bij het uitwerken van uiteenlopende marketing en communicatie opdrachten? Solliciteer nu!

De klik

Met elke ondernemer of onderneming gaan we op zoek naar de klik. De match. Hoe beter we elkaar leren kennen, hoe beter we snappen wat jouw mobiliteitsbehoeftes zijn. En die van jouw bedrijf of organisatie. Wil je kunnen beschikken over zowel e-bikes, ov-kaarten als (elektrische) auto’s? Of zelfs een vliegtuig leasen? Daag ons uit!

Google Reviews - 5 sterren voor Riemersma Leasing

Brabantse gastvrijheid

Persoonlijk en oprecht contact op een Brabantse, gastvrije manier. Dat mag je van het team van Riemersma verwachten. Eerlijke, transparante en persoonlijke communicatie. Iedere dag, op ieder moment. We willen je namelijk écht helpen en je de allerbeste oplossing bieden. En dat zonder vervelende kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Zo garanderen we je mobiliteit, 24/7 en 365 dagen per jaar.

 
Over Ons - EV-test: DS3 Crossback E-tense
EV-test: DS3 Crossback E-tense 14-06-2021 | Het voordeel van EV-specialist zijn bij Riemersma Leasing is dat je regelmatig een volledig elektrische auto mag uitproberen en je mening erover mag geven. Deze keer is de DS3 Crossback E-tense aan de beurt. De DS3 Crossback e-tense is de eerste elektrische auto van DS. Lees meer
 
Over Ons - Rob Gielens en Joost van den Akker in nieuwe editie Regio Business Magazine
Rob Gielens en Joost van den Akker in nieuwe editie Regio Business Magazine 24-09-2020 | Interview: Rob Gielens en Joost van den Akker in nieuwe editie Regio Business Magazine Geen blad voor de mond ‘Wij worden nu beloond door onze klanten. Degelijke en financieel gezonde bedrijven die in het verleden voor ons gekozen hebben.' Lees meer
 
Over Ons - Op afstand…..
Op afstand….. 11-05-2020 | Persoonlijk en oprecht contact met onze relaties zit in het DNA van Riemersma. Lees meer