Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right

Blog

Regelmatig schrijven we met de matchmakers van Riemersma Leasing een blogartikel of nieuwsbericht over onze passie, kennis en visie op het gebied van mobiliteit. Graag houden we jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Lees hier wekelijks een nieuw blog over elektrisch rijden, de voordelen van zakelijke leasen, private lease en fietslease en andere relevante artikelen. 

 
Blog - Je wagenpark in Corona tijd – flexibiliteit (en geld) in onzekere tijden

Je wagenpark in Corona tijd – flexibiliteit (en geld) in onzekere tijden

-- Er zijn helaas weinig mensen en bedrijven die niets merken van de bijzondere tijd waarin we ons bevinden. Corona treft ons op een of andere manier eigenlijk allemaal. Ook onze economie wordt getroffen en dat zorgt ervoor dat bedrijven zoeken naar manieren om slim om te gaan met de uitdagingen...

Lees meer
 
Blog - Mobiliteit – rijden met zonnepanelen

Mobiliteit – rijden met zonnepanelen

-- Tijdens Prinsjesdag is er een aankondiging gedaan over een gewijzigde bijtelling gericht op auto’s met zonnepanelen. Hoe haalbaar is elektrisch rijden met zonnepanelen en wat betekent dat voor mensen die een elektrische auto zonder panelen rijden?...

Lees meer
 
Blog - Informatie laadpaal elektrische auto’s breder beschikbaar

Informatie laadpaal elektrische auto’s breder beschikbaar

-- Hoewel voor elektrische rijders via apps en websites veel informatie beschikbaar is over de locatie en dekkingsgraad van het laadpalen netwerk, is er een groeiende noodzaak aan meer. Meer informatie die beschikbaar moet zijn voor elektrische rijders en eenvoudig inzichtelijk is.

Lees meer
 
Blog - Zakelijk verduurzamen – elektrische bedrijfswagens met grijs kenteken

Zakelijk verduurzamen – elektrische bedrijfswagens met grijs kenteken

-- Wanneer het over elektrisch rijden gaat, wordt momenteel vooral gedoeld op enerzijds de particuliere rijders en in grote mate het aantal leaserijders dat als particulier een elektrische auto rijdt.

Lees meer
 
Blog - Autorijden in het najaar – zo doen we het veilig!

Autorijden in het najaar – zo doen we het veilig!

-- Welkom in de tijd van overal lichtjes, koude lucht en vroege avonden! Heel veel mensen genieten ontzettend van de warmte en sfeer van winter en feestdagen. En eerlijk is eerlijk.. die vroege knusse avondjes en ademwolkjes als je buiten bent, hebben ook echt wat.

Lees meer
 
Blog - In de auto? Tijd voor een playlist!

In de auto? Tijd voor een playlist!

-- Aan het einde van het jaar worden de muzieklijsten weer samengesteld. Zo heb je de Evergreen Top 1000, Top 40000 van radio 10 Gold en natuurlijk de Top 2000 van de NPO. Zijn er ook lijstjes te vinden van automuziek?

Lees meer
 
Blog - Nederland op de fiets – De vrijheid van fietsen

Nederland op de fiets – De vrijheid van fietsen

-- Nederland is een van de landen in de wereld waar fietsen gemeengoed is; we zijn een fietsland! En met de groeiende populariteit van met name de e-bike zie je die trend ook zonder moeite terug zien in ons zakelijk vervoer.

Lees meer
 
Blog - Private lease – wat kost dat nou eigenlijk?

Private lease – wat kost dat nou eigenlijk?

-- Privé leasen wordt steeds populairder en met goede redenen! Het stelt je in staat om ook privé een mooie, (zo goed als) nieuwe auto te rijden zonder grote directe investering.

Lees meer
 
Blog - Groener rijden – ook zakelijk; de toekomst van elektrische bedrijfswagens

Groener rijden – ook zakelijk; de toekomst van elektrische bedrijfswagens

02-02-2021 Het besef dat onze mobiliteit groener en duurzamer moet is inmiddels diepgeworteld in de samenleving. Daarin zien we de enorme groei in elektrische auto’s als belangrijkste signaal. Die boost in elektrisch rijden zien we voornamelijk in de personenauto’s, met daarin wel een zwaartepunt voor de...

Lees meer
 
Blog - Een fiets leasen – hoe, waarom en wat?

Een fiets leasen – hoe, waarom en wat?

06-01-2021 Een fiets leasen? Hoe werkt zoiets nou eigenlijk en waarom zou je het overwegen? En als je dan wilt gaat leasen, wat voor opties heb je? Kan je voor een elektrische fiets gaan, een speed pedelec misschien, of juist een bakfiets leasen die je ook in je weekenden lekker verder helpt?

Lees meer
 
Blog - Elektrisch rijden in 2021 – Dit mag je verwachten

Elektrisch rijden in 2021 – Dit mag je verwachten

14-01-2021 Dat wij blij worden van de groeiende mogelijkheden van elektrisch rijden hebben we afgelopen jaar niet onder (auto)stoelen of banken gestoken. De groeiende dichtheid van laadmogelijkheden (waarin Nederland behoorlijk uitblinkt ten opzichte van andere Europese landen) en het groeiende aanbod in...

Lees meer
9 van 9arrow_forward_ios