Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2834-riemersma-leasing-autofabrikanten-maken-de-stap.jpg

Autofabrikanten maken de stap

Wanneer een trend, of beter gezegd ontwikkeling in de automarkt, zich zo dringend aandient vanuit automobilisten en overheid, kan een beweging van autofabrikanten niet uitblijven. En dat doet hij dus ook niet; vrijwel elk automerk biedt al een of meer elektrische modellen of biedt elektrische varianten van een model aan. En ook daarin kun je in elk segment terecht; van de kleine auto’s tot de luxe en meer uitgebreide grote modellen.

In Nederland rijden al elektrische vrachtwagens rond, maar het zijn er nog betrekkelijk weinig. Onder andere VDL en DAF bouwen samen vrachtwagens om naar een elektrische aandrijving.

Dat elektrisch rijden niet meer weg gaat en zelfs de onvermijdelijke toekomst van het auto rijden wordt is duidelijk nu diverse grote automerken, waaronder bijvoorbeeld Volkswagen zich al hebben uitgesproken een volledig elektrisch aanbod te gaan maken.

Zo is het niet ondenkbaar dat er automerken zijn die vanaf 2025 alleen maar elektrische auto’s bieden en definitief afscheid nemen van de traditionele benzineauto.

Deze mate van committeren is een duidelijk signaal dat elektrisch rijden ‘is here to stay’.

Meer over elektrisch rijden

Hyundai verkocht in januari meeste elektrische auto’s
Opmars elektrische auto’s in 2018
Welke elektrische auto’s maken hun opwachting in 2019?
Levertijden elektrische auto’s lopen op
Vanaf februari 2019 beschikbaar: Tesla Model 3
Berichtnavigatie