Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2969-riemersma-leasing-autonieuws-van-riemersma-leasing.jpg

Autonieuws van Riemersma Leasing

29-05-2020

Toyota Motor Europe (TME) hervat de productie in zijn twee resterende fabrieken, te weten in Kolín (Tsjechië) en Burnaston (Engeland). De productie lag stil vanwege de coronacrisis. Al eerder startte TME de productie opnieuw op in Frankrijk, Polen, Turkije, Engeland (de motorenfabriek in Deeside) en Rusland. De motorenfabriek in Deeside Industrial Park herstartte op 13 mei jl.

Eerste Range Rover gebouwd volgens ‘social distancing’-protocol dat werknemers moet beschermen. Afgelopen week is de eerste Range Rover uit de fabriek in Solihull gerold sinds de tijdelijke productiepauze die vanwege het coronavirus was ingelast. Deze Range Rover is volledig geproduceerd volgens de nieuwe ‘social distancing’-maatregelen die Jaguar Land Rover heeft genomen om medewerkers te beschermen.

Hyundai gaat van start met de productie van de vernieuwde i30. De eerste exemplaren rolden vorige week van de band bij Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), de Hyundai-fabriek in Nošovice in Tsjechië. Zowel de i30 5-deurs, de i30 Fastback als de i30 Wagon onderging een uitgebreide update. De vernieuwde Hyundai i30 wordt deze zomer in de Nederlandse showrooms verwacht, de prijzen worden later bekendgemaakt.

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe CLIO E-TECH Hybrid 140 en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160. Het gaat hier om de ‘full hybrid’-versie van de CLIO en de plug-in hybrideversie1 van de CAPTUR die beiden per direct te bestellen en na de zomer bij de Renault dealer te bezichtigen zijn. De prijzen van de CLIO E-TECH Hybrid 140 starten bij € 22.990,- en die van de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160 bij € 33.290,-.

Nieuwe praktijktestresultaten van Ford tonen aan dat de nieuwe, volledig elektrische Ford Mustang Mach-E, gemiddeld 119 kilometer kan rijden na slechts tien minuten laden bij een snellader van IONITY. Daarmee kan de Mustang Mach-E tot wel 30% sneller laden – gemiddeld 26 kilometer extra – dan werd verwacht in conservatieve computersimulaties. De metingen zijn verricht met een Mustang Mach-E met extra bereik, en dus de grootste batterij, (98,8 kW) en achterwielaandrijving (RWD).

Opel maakt zich gereed voor de productiestart van de volgende generatie Mokka. Voor de volledig nieuwe crossover heeft Opel diverse ontwikkelingsdoelen gesteld. Hierbij ligt extra focus op rijdynamiek, efficiency en hoogwaardige kwaliteit. Met de voor Opel typische precisie leggen de Opel-engineers momenteel de laatste hand aan de nieuwe Mokka, voordat de productie eind 2020 van start gaat.

Tegen het einde van 2025 wil Kia 11 elektrische auto’s hebben geïntroduceerd. In 2021 lanceert het merk het eerste model op basis van een geheel nieuw EV-platform. De eerste van een complete line-up elektrische auto’s biedt een geheel nieuwe user-experience inclusief meer dan 500 kilometer range (WLTP) en high-speed charging.