Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2963-riemersma-leasing-elektrisch-autonieuws.png

Elektrisch autonieuws

18-03-2020

Particulieren kunnen naar verwachting vanaf 1 juli 2020 subsidie aanvragen als ze een elektrische auto aanschaffen of privé leasen. De subsidie bedraagt 4.000 euro voor een nieuwe en 2.000 euro voor een gebruikte elektrische auto.

De actieradius van de Hyundai KONA Electric 64 kWh is vastgesteld op 484 kilometer en de range van de KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket op 305 kilometer. Dat heeft de fabrikant vandaag bekendgemaakt, nadat de RDW de Europese typegoedkeuring heeft goedgekeurd. De actieradius is met 8 procent verbeterd dankzij de montage van nieuwe banden.

De  Ford Mustang Mach-E boekt ruim voor zijn introductie later dit jaar al succes. Meer dan 1.500 Nederlanders hebben inmiddels een exemplaar van de volledig elektrische SUV gereserveerd. De Ford Mustang Mach-E is tot nader order nog te reserveren voor levering later dit jaar.

Dacia Spring concept: een elektrische nieuwkomer van Dacia. Deze 100% elektrisch aangedreven showcar met vier zitplaatsen is een voorproefje van de eerste elektrische auto van Dacia die in 2021 op de markt komt. Het wordt bovendien de voordeligste elektrische auto van Europa.

Concept car van Renault de MORPHOZ:  De MORPHOZ vertegenwoordigt ‘Familie’ in de ‘Life Cycle’ designstrategie van Renault. Het gaat hier niet alleen om een studiemodel dat de mogelijkheden van toekomstige mobiliteit verkent, maar hint qua ontwerp en interieur ook naar een volledig elektrisch aangedreven model dat binnen enkele jaren op de markt geïntroduceerd wordt.

BMW komt in 2021 met een volledig elektrische Gran Coupé, een auto die i4 gaat heten. Een auto die natuurlijk gerelateerd is aan de op stapel staan de nieuwe 4-serie Gran Coup. De i4 loopt vanaf eind 2021 van de band in München. Dit jaar nog komt BMW met iX3 met een volledig elektrische versie van de X3.