Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2755-riemersma-leasing-flexibiliteit-in-gekke-tijden.jpg

Flexibiliteit in gekke tijden… zo doen we dat.

Al begrijpen we best dat de berichtgeving over Covid-19 langzamerhand je neus uitkomt, is het helaas nog steeds de realiteit waar we met zijn allen mee te maken hebben. En de vooruitzichten lijken erop te wijzen dat die realiteit niet snel gaat terugkeren naar “de oude situatie”.

Ineens krijgen we samen te maken met allerlei uitdagingen, verrassingen en we gaan nadenken over dingen waar we nog niet eerder bij stil stonden; onze manier van werken, het gebrek aan reizen en face-to-face contact met onze (zakelijke) omgeving… alles is nu anders. En dat betekent dus ook dat de onzekerheid die daarbij hoort, voortvloeit in een behoefte aan meer creativiteit en flexibiliteit. En daar denken wij dus graag (met jou) over na.

Flexibiliteit; hoe dan?
In contact
Allereerst zoeken we naar allerlei manieren om het contact met jou als klant of relatie ondanks de digitale weg zoveel mogelijk toch persoonlijk te houden.

Uiteraard zijn we nog steeds beschikbaar om je te helpen bij je mobiliteitsoplossingen- of -vraagstukken. Wanneer je contact met ons opneemt, zoeken we samen naar een manier van werken die sociaal én veilig is.

Tegelijkertijd vragen we van onze klanten en relaties ook het begrip dat we nu eenmaal toch met iets meer afstand van elkaar zaken doen en het face-to-face contact waar we zo graag mee werken, de komende periode helaas nog achterwege moeten laten.

Financieel
Ook niet onbelangrijk is het financiële plaatje. We snappen best dat je ondanks of juist in deze rare tijd je mobiliteitskosten graag wilt (blijven) beheersen. Om onze klanten financieel tegemoet te komen, nemen we de komende tijd diverse maatregelen die je als bedrijf helpen bij het beheersen van de kosten. Juist nu de realiteit zaken een beetje op zijn kop gooit.

Hoe we je de komende tijd helpen bij het besparen van de kosten en welke maatregelen daarbij horen, belichten we graag in meer detail in ons volgende blog.

In oplossingen
Omdat je (zakelijk) al genoeg aan je hoofd hebt, zorgen we ervoor dat bij het einde van een leasecontract, deze kan worden verlengd. Zo ga je geen langdurige verplichting aan en profiteer je, ook hier weer, van financieel voordeel!

Omdat een leasecontract normaal gesproken vaak voor een langere tijd wordt aangegaan, bijvoorbeeld 4 jaar, zou je bij een aflopend contract opnieuw gaan kijken naar een leasecontract en auto. Nieuwe auto’s kennen op dit moment echter een langere levertijd, nu veel productielocaties stil liggen. Met de mogelijkheid je contract te verlengen profiteer je van financieel voordeel en ga je nu geen langdurige verplichting aan.

Meedenken
Bij Riemersma vinden we dat we deze moeilijke periode samen op de best mogelijke manier moeten doorkomen. Daarom denken we ook nu graag met je mee over jouw uitdagingen! Daarnaast zien we dat juist deze tijd ervoor zorgt dat bedrijven hun keuzes eens goed onder de loep nemen en dat alternatieve oplossingen of meer flexibiliteit in je oplossing of mobiliteit, misschien wel veel beter past.

Neem daarom gerust contact op en leg je vragen aan ons voor; we denken graag met je mee en komen altijd tot een passende uitkomst!

Lees hier ons blogartikel hoe we je ontzorgen vanuit huis.