Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2874-riemersma-leasing-hyundai-kona-elektric-en-de-nieuwe-waterstofauto-nexo-op-de-autosalon-van-parijs.png

Hyundai KONA Electric en de nieuwe waterstofauto NEXO op de Autosalon van Parijs

Hyundai profileert zich nadrukkelijk als een van de duurzaamste automerken ter wereld. Die groene ambities zullen volop te zien zijn op de Autosalon van Parijs (4-14 oktober). Daar showt Hyundai zijn complete milieuvriendelijke gamma met onder meer de nieuwe Hyundai KONA Electric en de nieuwe waterstofauto NEXO. Een ander hoogtepunt op de Hyundai-stand in Parijs is de wereldpremière van de i30 Fastback N.

Hyundai behoort inmiddels tot de meest innovatieve en groene autofabrikanten ter wereld. In totaal lanceert Hyundai de komende jaren maar liefst veertien groene modellen. Rond 2025 moet dat aantal zijn gegroeid tot achttien.

Momenteel telt de elektrische familie van Hyundai inmiddels vijf uiteenlopende groene modellen: de drie zero emissie-auto’s KONA Electric, IONIQ Electric en NEXO (alle drie met 4 procent bijtelling) en de IONIQ Hybrid en IONIQ Plug-in Hybrid. De laatste twee combineren een zuinige brandstofmotor met de energie van een oplaadbare batterij.

Aanbod duurzame auto’s verder verbreden
‘Binnen drie jaar is Hyundai uitgegroeid tot de marktleider wat betreft de verkoop van duurzame auto’s’, zegt Ki-Sang Lee, Senior Vice President Hyundai Eco Technology Center, R&D Division. ‘We investeren flink in de ontwikkeling van nieuwe technologieën, met als doel ons aanbod duurzame auto’s in de toekomst verder te kunnen verbreden. Bovendien geloven we in de toekomst van brandstofceltechnologie. Onze waterstofauto Hyundai NEXO is daarvan een goed voorbeeld.’
Berichtnavigatie