Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2864-riemersma-leasing-nissal-leaf-direct-leverbaar-in-nederland.jpg

Nissan LEAF ( 40 kWh ) direct leverbaar in Nederland

Een jaar na de verkoopstart van de nieuwe Nissan LEAF 40 kWh gaat de zegetocht onverminderd verder. De productieaantallen stijgen en Nederland krijgt voorrang bij de levering. Hierdoor is de levertijd verder gedaald: klanten die nu een nieuwe LEAF bestellen kunnen de auto al in 2018 rijden.
 

In oktober 2017 startte de verkoop van de LEAF in Europa, gevolgd door de levering van de auto vanaf februari 2018. De combinatie van design, een grote actieradius en intelligente extra’s zoals ProPILOT en het slimme e-Pedal zorgden direct voor een grote vraag.

Direct leverbaar

Met 26.000 geleverde exemplaren in 2018 is de LEAF de best verkopende elektrische auto in Europa. Iedere 10 minuten meldt zich een nieuwe klant. Om aan deze grote vraag te beantwoorden is de levering opgeschroefd. Nederland krijgt daarbij voorrang, waardoor bij nieuwe orders de reguliere versies direct, zonder extra levertijd, in ons land beschikbaar zijn.

In Nederland is de LEAF opgeklommen tot het derde best verkopende model in de middenklasse (C-segment inclusief alle benzine- en dieselmodellen). En onder particuliere kopers is de LEAF de best verkopende elektrische auto.

13.500 km gratis rijden
Voor kopers (zakelijk en particulier) is de LEAF in Nederland extra aantrekkelijk: bij aanschaf krijgen ze 1.000 euro laadtegoed van Vandebron, wat goed is voor ca.13.500 kilometer elektrisch rijden.

Meer dan 100 onderscheidingen
De Nissan LEAF is het uithangbord voor Nissan Intelligent Mobility. Dat is de visie van Nissan op de transformatie van autorijden door Intelligent Power, Intelligent Driving en Intelligent Integration samen te voegen voor opwindender, zelfverzekerder en connected autorijden. Hiermee heeft de Nissan LEAF al meer dan honderd onderscheidingen verdiend. De elektrische Nissan is bekroond tot Best Electric Car door het Britse magazine What Car? Ook in Spanje, Frankrijk, Zweden en Polen viel de LEAF in de prijzen.

De prijzen van de LEAF 40 kWh beginnen bij 36.890 euro voor de LEAF Acenta met e-Pedal, Intelligent Cruise Control en NissanConnect EV (navigatiesysteem).

Voor meer informatie over de Nissan leaf , advies op maat en aantrekkelijke leaseprijzen maak dan hier vrijblijvend een afspraak.