Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2728-riemersma-leasing-private-lease-wat-kost-dat-nou-eigenlijk.jpg

Private lease – wat kost dat nou eigenlijk?

Privé leasen wordt steeds populairder en met goede redenen! Het stelt je in staat om ook privé een mooie, (zo goed als) nieuwe auto te rijden zonder grote directe investering.

Nu wil je natuurlijk weten wat de kosten van private lease zijn voor de auto die je op het oog hebt. In ons blog van vandaag geven we je inzicht in hoe het kostenplaatje van privé leasen wordt samengesteld en waarom we bij Riemersma Leasing graag je partner zijn in private lease.

Een private lease maandbedrag – dit zit er in.

We leggen je hieronder uit hoe wij bij Riemersma Leasing de zaken aanpakken bij het samenstellen van een maandbedrag en hoe we samen met jou zorgen voor een maandbedrag dat past bij je autowens en portemonnee. Zo zijn sommige dingen standaard inbegrepen en kun je zelf verruimen waar je wilt met opties. Juist doordat je weet wat er qua kosten van lease in het pakket zit, kun je eenvoudiger vergelijken.

Dit zit standaard in je maandelijkse leasebedrag:

Afschrijving en Rente
Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en Onderhoud
Banden voor/achter
Pechhulp binnen- EN buitenland
Vervangend vervoer na 48 uur
Verzekering WA / Casco / Schade Verzekering Inzittenden
Daarnaast kun je bij privé auto leasen ook componenten toevoegen die je zelf belangrijk vindt, zoals winterbanden of vervangend vervoer na 24 uur. Ook in merken en modellen zijn er natuurlijk volop keuzemogelijkheden. Overweeg je het privé leasen van een elektrische auto, of heb je je zinnen gezet op een van de populaire Renault of Peugeot modellen voor private lease? Mogelijkheden genoeg!  

Waarom privé leasen bij Riemersma Leasing?

Waarschijnlijk heb je via Internet best al eens rondgekeken naar de opties van private lease. En dan heb je vast ook gezien dat er behoorlijk wat aanbieders zijn. Maar hoe bepaal je nou wat voor jou de beste keuze is? En hoe vergelijk je al die aanbieders?

We snappen als geen ander dat het lastig is, juist omdat LEASE ons vak is. En dat is niet alleen de zakelijke lease, maar ook wanneer je privé wilt leasen. Daarom hebben we voor jou als private leaser belangrijke gunstige voorwaarden die je keuze nog makkelijker maakt:

Je eigen bijdrage is laag (Euro 150,=)
De verrekening van meer-en-minder kilometers zijn gelijk – wel zo eerlijk.
Dat betekent dus dat je bij minder gereden kilometers, net zoveel terug krijgt, als je zou bij betalen bij meer gereden kilometers.
We bieden ook de optie van gebruikte auto’s aan (voor een nog interessanter kostenplaatje)
Er zijn geen restricties in looptijd of aantal kilometers
Benieuwd naar wat private lease voor je kan betekenen? Hoe jouw totale plaatje eruit ziet als je die populaire Renault, of welk merk dan ook, wilt leasen of juist overweegt een elektrische auto privé leasen? We denken graag met je mee en zorgen voor een transparant en duidelijk kostenplaatje.

Kom met ons private lease team in contact!

Bobby en Jamie