Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2852-riemersma-leasing-renault-kondigt-nieuw-elektrisch-deelautoproject-in-amsterdam-aan.jpg

Renault kondigt nieuw elektrisch deelautoproject in Amsterdam aan

Renault kondigt aan tweehonderd exemplaren van de elektrische ZOE te leveren voor een nieuw 100% elektrisch deelautoproject in Amsterdam. De Renault ZOE deelauto’s zijn vanaf medio januari 2019 door heel Amsterdam beschikbaar.

Ze worden strategisch geplaatst bij onder meer bij OV-stations maar kunnen overal binnen de parkeerzone in Amsterdam achtergelaten worden door gebruikers. De Renault ZOE is heel geschikt als carshare-auto vanwege de actieradius, oplaadeigenschappen, het gebruiksgemak, de ruimte voor passagiers en bagage en de wendbaarheid. De compacte auto is volledig elektrisch en heeft een maximale range van 300 kilometer. Renault is in Europa de grootste aanbieder van electrische carshare-auto’s met inmiddels 5.000 Renault ZOE deelauto’s in acht andere grote steden in Europa, waaronder Parijs en Madrid.

Het VROEM deelconcept van Riemersma

Ben je al op de hoogte van ons VROEM deelconcept? Sinds augustus 2017 brengt deelauto PIET (ook een Renault Zoë) mensen die bij de Gruyter fabriek in ‘s-Hertogenbosch werken op een duurzame manier van A naar B. Reserveren en rijden gaat gemakkelijk, zonder sleutel, via de VROEM app. Weten hoe het werkt? Bekijk de video of  lees meer over het VROEM deelconcept

 
Berichtnavigatie