Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2818-riemersma-leasing-riemersma-rijdt-de-nieuwe-toyota-corolla.jpg

Riemersma Rijdt: De nieuwe Toyota Corolla

We krijgen bij Riemersma Leasing regelmatig een demo-auto op bezoek. Zo kunnen we zelf de nieuwste modellen ervaren en nog beter advies geven. We delen graag deze ervaringen. Dit keer, terug van weg geweest, de Toyota Corolla!

Na het gebruik hebben we drie vragen gesteld:

Wat vond je van het uiterlijk?
Hoe was de rijervaring?
Wat vond je van de uitrusting (knopjes, stoelen, navigatie, etc)?
Bij elke vraag is ook om een cijfer tussen 1 en 10 gevraagd. Verschillende mensen hebben natuurlijk verschillende wensen (en meningen). Toch zien we in de antwoorden ook veel gelijkenissen. Hierbij de samenvatting:

Uiterlijk
Het is een sportief ogende auto en in de uitvoering zoals wij hem hadden mooi uitgerust. De velgen vielen erg positief op. Toyota geeft zelf aan een echt Europees design te hebben gemaakt, gemiddeld gezien was men het daar ook mee eens. Al blijft het wel een Toyota en daar moet je van houden.
Gemiddeld cijfer 8

Rijervaring
De term ‘sportief’ blijkt niet alleen bij het uiterlijk te horen, ook het rijden wordt door vele sportief genoemd. De wegligging was goed en hij rijd comfortabel. Wel was de automaat erg wennen en vonden sommige deze niet fijn. Ons model had 180pk maar deze was niet helemaal voelbaar.
Gemiddeld cijfer 6.4

Uitrusting
De prettige stoelen vielen bijna bij iedereen in de smaak. Ook de grote kofferbak was een pluspunt, zeker voor een hybride. Waar men het eens was over de stoelen, was dit ook zo over het dashboard. Echter dan minder positief. Deze oogt namelijk wat gedateerd en heeft erg (te veel?) knoppen. Ook werkt de navigatie wat complex.
Gemiddeld cijfer 6.3

Eindconclusie
Al met al is het zeker een sterke herintroductie van de Corolla. Voor wie opzoek is naar een degelijke auto met veel ruimte die ook sportief is, kan met de Corolla prima uit de voeten. Uiteindelijk krijgt de Corolla zoals wij hem hadden een 6.9 als eindcijfer, absoluut niet slecht.