Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2757-riemersma-leasing-veilig-de-weg-op.jpg

Veilig de weg op

Bij Riemersma Leasing vinden we het erg belangrijk dat onze bestuurders veilig en zorgeloos de weg op gaan met hun leaseauto. Wij doen er alles aan om dat voor je te regelen. Ook nu! Dus heb je schade of is je leaseauto toe aan een onderhoudsbeurt of APK? Maak een afspraak met het schadeherstelbedrijf of de autobedrijf waar je leaseauto in onderhoud is en voorkom verrassingen.

Reparatie & Onderhoud
Als bestuurder draag je de verantwoordelijkheid voor je leaseauto. Dit houdt in dat je tijdig reparaties of onderhoud aan je leaseauto moet laten uitvoeren. Ook de tijdige APK is jouw verantwoordelijkheid. Heeft je leaseauto een reparatie of een onderhoudsbeurt nodig? Ga dan naar je autobedrijf. U kunt bij alle autobedrijven waar Riemersma Leasing zaken mee doet gewoon terecht. Zij werken volledig volgens de richtlijnen van het RIVM om uw veiligheid en die van haar medewerkers te waarborgen.

Heb je vragen over reparatie of onderhoud van je leaseauto? Bel Rudi: 073 850 4751

Hoe kun je zelf problemen voorkomen?
Wacht niet tot er een lampje gaat branden op je dashboard, maar controleer je leaseauto regelmatig op bijvoorbeeld het motoroliepeil, het niveau van de koelvloeistof en de bandenspanning. Let ook goed op de buitentemperatuur. Laat de airco zoveel mogelijk aanstaan, dan werkt deze optimaal en voorkom je nare luchtjes.

Schade?
Heb je schade gereden met je leaseauto? Vervelend, maar dat kan gebeuren. Meld je schade wel zo snel mogelijk, het liefst binnen 24 uur, dan regelen wij de rest voor je! Schade melden kan op verschillende manieren bij Riemersma Leasing: Via het online formulier, telefonisch via onze schadeafdeling: 073 850 4752 of stuur ons je schade via Whatsapp. Je kan ook het Europese schadeformulier online downloaden. Vul de gegevens in, sla het document op en stuur deze daarna naar ons toe.

Ruitschade?
Heb je een sterretje in je ruit? Of erger? Laat de ruit van je leaseauto zo snel mogelijk repareren. In het geval van ruitschade hoef je geen schadeformulier in te vullen. Je kunt dan rechtstreeks terecht bij 123RUIT.nl of Autototaalglas.

Ga veilig de weg op! Zorg goed voor jezelf en je leaseauto.