Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2820-riemersma-leasing-world-car-awards-wcoty-prijzenregen-voor-elektrische-jaguar-i-pace.jpg

World Car Awards (WCOTY) prijzenregen voor elektrische Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE uitgeroepen tot World Car of the Year 2019
I-PACE wint ook titels World Green Car 2019 en World Car Design of the Year 2019
Internationale jury zeer te spreken over diverse kwaliteiten van Jaguar I-PACE
De volledig elektrische Jaguar I-PACE is tijdens de uitreiking van de World Car Awards (WCOTY) op de New York International Auto Show (19 t/m 28 april) maar liefst drie keer in de prijzen gevallen. De I-PACE won de overall titel World Car of the Year 2019, maar werd ook verkozen tot de fraaist ontworpen auto ter wereld in de categorie World Car Design of the Year. Het winnen van de titel World Green Car 2019 vormt de kers op de taart.

De winnaar van de WCOTY 2019 werd dit jaar gekozen door een 86-koppige jury uit 24 landen. De Jaguar I-PACE was voor de 2019-editie van de World Car Awards (WCOTY) maar liefst drie keer genomineerd. Allereerst voor de belangrijkste titel: World Car of the Year 2019. De I-PACE bleef in de eindstrijd de Audi e-tron en de Volvo S60/V60 voor.

Tweede World Car of the Year-award
Het is de tweede ‘World Car of the Year’-award voor Jaguar Land Rover (JLR). In 2017 ontving de veelzijdige Jaguar F-PACE deze titel. De F-Pace won in datzelfde jaar bovendien de titel World Car Design of the Year. Die designprijs wordt nu ook uitgereikt aan de Jaguar I-PACE. In categorie World Car Design of the Year bleef de I-PACE de Suzuki Jimny en de Volvo XC40 voor.

Het is overigens al de vijfde keer dat Jaguar Land Rover deze prestigieuze designprijs wint. De Range Rover Velar (2018), de Jaguar F-PACE (2017), de Range Rover Evoque (2012) en de Jaguar F-TYPE (2013) gingen de Jaguar I-PACE voor. Geen enkele andere autofabrikant heeft dit ook gepresteerd.

Op zoek naar een lease aanbieding? Of niet direct op zoek maar wel interesse? Wij hebben altijd een divers aanbod personenauto’s en bedrijfsbussen voor een scherpe leaseprijs. Heb je vragen over ons lease aanbod? Neem dan contact op met Bobby of Jamie.