Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2894-riemersma-leasing-zoveel-mensen-zoveel-wensen.jpg

Zoveel mensen, zoveel wensen

Nederland telt bijna 7,3 miljoen autobestuurders. De één gebruikt zijn auto puur om van A naar B te komen, voor de ander is het een taxi om de kids overal naar toe te brengen en voor weer een ander is de auto een verlenging van zijn of haar levensstijl.

Tijdens een afspraak met een klant nemen we weleens een wit, onbeschreven A3 vel mee. “Hoe zien jouw mobiliteitswensen eruit?”vragen we dan. En: “Denk gerust out of the box“. Niets is te gek, alles kan en mag. Schrijf ze maar op, want wij kunnen jouw wensen vervullen. Het is mooi om te zien dat dit voor iedereen anders is, dit begint al bij het verschil tussen mannen en vrouwen.

In Nederland heb je veel leasebedrijven, en je onderscheiden is dan best een uitdaging. Maar daar houden we van! We dagen elkaar steeds weer uit om met nieuwe en verrassende oplossingen te komen voor mobiliteitsvragen en -wensen van onze klanten.

Op kantoor gebruiken we daarvoor een uit de kluiten gewassen A3: een wand waarop we stellingen en vragen schrijven die uitnodigen tot verrassende en niet voor de hand liggende reacties. We sparren tijdens meetings met elkaar. Maar ook tijdens een kop koffie of een lunch. Niets is vanzelfsprekend. Open deuren kennen wij niet.

Vrijheid in de oplossingen die we bieden, vinden niet alleen onze klanten belangrijk, maar wij ook.  Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons product VRIJ, waarmee je je leaseauto voor een bepaalde periode kunt stilzetten. Meerdere keren tijdens de contractperiode. Zonder kosten. Zonder kleine lettertjes. Met heel veel vrijheid voor de invulling van het contract op de manier die het best bij jou of bij je organisatie past. Vrijheid is ook de middle name van het VROEM deelconcept, omdat je zelf beslist wanneer je op een duurzame manier mobiel wil zijn en welk vervoersmiddel daarbij past.

Onze collega’s hebben we de vraag gesteld: “Wat versta jij onder vrijheid in mobiliteit?”. En daar komen verrassende en vooral verschillende antwoorden uit. Hieronder hebben we een aantal antwoorden geplaatst:

“Power en achterwielaandrijving: daar word ik blij van!”
“Met wapperende haren in een cabrio rijden en letterlijk de vrijheid voelen”
“Zonder zorgen van A naar B”
“Het gevoel van vrijheid wanneer ik op de linkerbaan rijd”
“Zorgeloos en sportief de wereld verkennen, over land, zee en lucht”
“Zonder files van A naar B kunnen rijden”
“Karten ?”
Vrijheid is subjectief. Wij zijn benieuwd wat jij onder vrijheid in mobiliteit verstaat. Schrijf ze op het A3 vel dat wij je op aanvraag toesturen. Mail ons via en we sturen het je toe!
Berichtnavigatie