Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right

Klantervaringen

Onze klanten vertellen graag hun verhaal. Hoe is de samenwerking met Riemersma Leasing ontstaan? Tot welke mobiliteitsoplossing zijn we samen gekomen? En hoe wordt de samenwerking ervaren? Je leest de ervaringen van onze klanten.

Elk verhaal geeft je ideeën en laat je zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw eigen mobiliteitsoplossing. Elektrisch rijden, een combinatie van fiets en auto of scooter zijn slechts een paar voorbeelden. 

 
Klantervaringen - RevalidatiePlanners

"RevalidatiePlanners wil een goede werkgever zijn . Door een leaseauto te bieden binden wij onze medewerkers"

Sinds 2018 detacheren RevalidatiePlanners gespecialiseerde zorgplanners bij revalidatie-instellingen. De focus ligt meer dan ooit op het zorgen voor een prettige, gezonde en veilige werkomgeving. Dit doen ze onder andere door te blijven werken aan de secundaire arbeidsvoorwaarden voor de planners.

Lees meer
 
Klantervaringen - Van Son Projectonderhoud B.V.

"Leasen leverde ons meer liquiditeit op om te kunnen investeren in ons groeiende bedrijf."

Door de groei van Van Son Projectonderhoud B.V. waren Dennis van Rooij en Jan van Son genoodzaakt om heel bewust naar het totale kostenplaatje te kijken. Om te kunnen investeren heb je tenslotte voldoende liquiditeit nodig. Van Son vond dat door het wagenpark te gaan leasen.

Lees meer
 
Klantervaringen - De Broeder Zorgspecialisten

“De opvallende bestickering op de auto’s zorgt voor veel herkenbaarheid in de omgeving”

De Broeder Zorgspecialisten is een kleine zorginstelling in het Westen van Noord-Brabant. In het Westen van Brabant zijn meer zorgverleners actief. Voor ons is het dus erg belangrijk dat mensen ons leren kennen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om onze naamsbekendheid te vergroten.

Lees meer
 
Klantervaringen - Wijnwinkel Proef

“Met de elektrische bakfiets bezorgen wij moeiteloos onze bestellingen”

Al gauw merkten we dat die bakfiets een gouden greep was. Onze winkel bevindt zich midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Hier wonen ook veel van onze klanten. Bovendien beleveren wij diverse horecagelegenheden in de binnenstad, waarbij wij onze volgeladen bakfiets – met bedrijfslogo – zo op het terras parkeren. Goed voor de visibility!

Lees meer
 
Klantervaringen - AndMore

“In 2019 zijn we volledig overgestapt naar een elektrisch wagenpark”

Door het sterke gevoel om betrokken te zijn bij de maatschappij en het milieu, is bij &More Group in 2019 gekozen voor een volledig elektrisch wagenpark. “We hebben met het hele team dit besluit genomen. En dat voelt goed. Medewerkers vinden het rijden in een elektrische auto verrassend, maar zijn erg blij met deze keuze.

Lees meer
 
Klantervaringen - Link-it

“Naar mijn mobiliteit wil ik geen omkijken hebben”

Het gedachtengoed van Link-it vindt Marjolein ook bij Riemersma Leasing. “Zij snappen dat mobiliteit voor ons altijd een vraagstuk is en aan verandering onderhevig. Vandaag heb ik twee auto’s nodig en morgen een fiets. Riemersma denkt met je mee en niets is hen te gek.

Lees meer
 
Klantervaringen - P&O Interim

‘Wij voelen ons prettig bij gelijkgestemden’

Die match vindt P&O interim ook bij Riemersma Leasing. De relatie tussen de twee bedrijven gaat al terug sinds het ontstaan van P&O Interim. “We voelen ons al jarenlang prettig bij Riemersma Leasing. Kwaliteit is bij hen een vanzelfsprekendheid en onze relatie is gebaseerd op vertrouwen.

Lees meer
 
Klantervaringen - Loodswezen

"Prettige samenwerking door persoonlijke benadering"

De samenwerking is ontstaan door de persoonlijke benadering die iedere werknemer van Riemersma Leasing heeft. Het is ontzettend prettig dat bijna alles uit handen genomen wordt. Ik heb daar gewoonweg geen tijd voor. Dan is het fijn dat de leasemaatschappij niet alleen met mij meedenkt, maar ook met de bestuurder. Bovendien zijn de contracten flexibel en weet ik wat en waarvoor ik betaal bij Riemersma Leasing.

Lees meer