Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2502-roeland-en-eric.jpg

“In 2019 zijn we volledig overgestapt naar een elektrisch wagenpark”

Roeland van Pinxteren & Eric van Oudenhoven, directeur-eigenaren &More Group

“Door het sterke gevoel om betrokken te zijn bij de maatschappij en het milieu, is bij &More Group in 2019 gekozen voor een volledig elektrisch wagenpark”

Data Management
“&More Group helpt bedrijven om data goed te verwerken, de juiste kwaliteit te borgen én dat de juiste informatie beschikbaar wordt om rapportages te maken, zodat de juiste beslissingen worden genomen. Dit doen wij met een team van ervaren- en young professionals, die &More Group zelf in dienst heeft. Ook met Interim Professionals helpen wij onze klanten op basis van consultancy. &More Group is de specialist op het gebied van Datamanagement, ‘waarde creatie door grip op data’”, vertelt Eric van Oudenhoven.

Kernwaarden &MORE
&More Group houdt zich binnen haar dienstverlening vast aan een aantal kernwaarden. Betrokkenheid staat hierbij centraal. Zowel bij onze klanten als onze medewerkers, maar ook bij de maatschappij. “Vanuit &More Group kijken we continu hoe wij zelf ons steentje kunnen bijdragen. Onze betrokkenheid hebben we vormgegeven met een CO2 footprint en we zijn aangesloten bij de Climate Neutral Group om onze CO2 uitstoot te compenseren. Daarnaast maken we gebruik van gecertificeerde groene energie en hadden we de wens om geen gebruik meer te maken van fossiele brandstof. Dit resulteerde in 2019 in ons besluit om volledig elektrisch te gaan rijden”, aldus Roeland & Eric.

Ervaring met elektrisch rijden
“We hebben met het hele team het besluit genomen om volledig elektrisch te gaan rijden. En dat voelt goed. Medewerkers vinden het rijden in een elektrische auto verrassend, maar zijn erg blij met deze keuze. Velen zijn gewend aan een auto die ‘vroem’ zegt, dat doen deze auto’s vanzelfsprekend niet. Ze kunnen verschrikkelijk hard rijden, maar daarvoor moet je vooral geen elektrische auto nemen volgens mij”, zegt Roeland van Pinxteren, “Dat is niet handig. Neem een auto om relaxed en goed te rijden. En denk tijdens het rijden steeds aan het leveren van een bijdrage aan een beter milieu.”

Eric voegt toe dat hij ook met heel veel plezier in zijn Tesla model S rijdt. “Het is erg ontspannen rijden en je komt veel meer uitgerust aan op je bestemming”, zegt hij,  “Vooral als je lange ritten maakt naar het buitenland. Mijn eerste buitenlandse rit was naar Alpe d’Huez. Samen met mijn zoon heb ik vorig jaar deelgenomen aan Alpe d’Huzes. Zowel de heen- als de terugweg is me uitstekend bevallen. Daarom hield het me ook niet tegen om een rit naar Berlijn te maken en daarna naar Tsjechië. Je plant de route op je navigatiesysteem en deze leidt je automatisch van oplaadpunt naar oplaadpunt. Dit dwingt je om elke 2 uur een rustmoment te pakken. Met een brandstofauto rijd je vaak toch langer door en rijd je gejaagder. Mijn ervaring is overigens ook dat het hartstikke goed geregeld is bij de Tesla-oplaadpunten, ook in het buitenland. Je kan er een goede kop koffie drinken, even naar het toilet en de benen strekken. Vaak zijn deze plekken alleen toegankelijk met een pincode. Dus prima beveiligd.”

Samenwerking met Riemersma Leasing
&More Group is de afgelopen periode flink gegroeid. Waar zij de eerste auto’s zelf op de balans hadden staan, merkten zij dat dit met het huidige aantal medewerkers niet efficiënt zou zijn. De aanschaf van alle auto’s, de administratieve werkzaamheden die erbij komen kijken… Het is erg veel werk. &More Group heeft zich daarom door een aantal leasemaatschappijen laten adviseren. “Ook was het voor mij erg belangrijk dat ik geen wagenparkbeheerder zou worden. Ik wil me kunnen focussen op onze core business en volledig ontzorgd worden. Riemersma Leasing doet dat.  Dit, samen met het prettige contact, heeft ons doen besluiten met hen in zee te gaan. En hier hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Onze samenwerking met Riemersma Leasing ontplooit zich steeds meer. Regelmatig hebben we contact voor het bestellen van een nieuwe auto of het vragen om advies of status van een bestelling. Op dit moment staat er een volledig elektrische Polestar in bestelling. Sinds kort hebben we ook een regeling getroffen voor Young Professionals, waardoor ook zij in aanmerking kunnen komen voor een (uiteraard elektrische) auto. We zijn dus volop in ontwikkeling en het is fijn dat Riemersma Leasing ons daarbij ondersteunt!” eindigt Eric zijn verhaal.

Wil je ook de overstap maken naar een elektrisch wagenpark? Onze gecertificeerde expert Patrick Kavelaars helpt je hier graag bij. Plan vrijblijvend een afspraak in zijn agenda. Hij adviseert je graag - welke je vraag je ook hebt. 

Afspraak maken