Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2513-de-broeder-zorgspecialisten-klantcase-riemersmaleasing.jpg

“De opvallende bestickering op de auto’s zorgt voor veel herkenbaarheid in de omgeving”

Bert de Jager, directeur De Broeder Zorgspecialisten

De Broeder Zorgspecialisten is een kleine zorginstelling in het Westen van Noord-Brabant. “Mijn vrouw Ineke en ik zijn samen dit bedrijf gestart. Wij willen zorg verlenen zonder gedoe én in de eigen vertrouwde omgeving van de zorgbehoevende” vertelt Bert. Inmiddels bestaat ons bedrijf alweer 3 jaar en zijn we uitgegroeid tot een volwaardige zorgverlener in vier categorieën: wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning, individuele begeleiding en dagbesteding. Eind vorig jaar hebben we zelfs het kwaliteitscertificaat ontvangen, omdat we bij de top 10 van Zorgkaart Nederland Patiëntenfederatie Nederland horen.

Naamsbekendheid vergroten
In het Westen van Brabant zijn meer zorgverleners actief. Voor ons is het dus erg belangrijk dat mensen ons leren kennen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om onze naamsbekendheid te vergroten. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Ivar Konings, accountmanager bij Riemersma Leasing. Hij heeft me het “Zorglease op maat” concept uitgelegd en ik was meteen enthousiast. “Ik wist niet dat deze leaseoplossing ook geschikt zou zijn voor een kleinere zorginstelling”.

Nu rijden er 7 leaseauto’s rond in de uitstraling van onze gekleurde huisstijl. Dit valt wel op in de wijk! “Ik heb hier al veel positieve reacties op ontvangen”, vertelt Bert enthousiast. De rolstoelbus heb ik destijds zelf gekocht, tweedehands. Wanneer deze aan vervanging toe is zal ik dit ook via lease van Riemersma regelen. Ook staat er een 2de bus op de planning. Dit wordt vanzelfsprekend ook een lease-exemplaar.

Trotse medewerkers
De dames, die in onze auto’s rijden, zijn dolblij. Ze hebben een leuke, nieuwe auto tot hun beschikking en ze rijden er vol trots in rond. Ze zijn er trots op om bij De Broeder werkzaam te zijn. “Ook vind ik het belangrijk dat ze op een veilige manier onze cliënten kunnen bezoeken”, voegt Bert hier aan toe. “Daarbij zorgt de eigen bijdrage ervoor dat het ook niet te duur is voor ze”.

Voor mijn vrouw Ineke is het ook ideaal. Zij zorgt bij De Broeder voor de financiële administratie, maar door deze lease oplossing hebben wij geen omkijken naar de facturering. Dit maakt het mogelijk dat zij ook af en toe nog routes kan rijden. Wat ze toch het leukste vindt.

“Niets anders dan lof”
Over de samenwerking met Riemersma Leasing ben ik erg te spreken; “Niets anders dan lof”. Vanaf het eerste contact met Ivar is het heel snel gegaan. Binnen 6 weken had ik de eerste auto’s al rijden. Dat noem ik nog eens snel schakelen. Én allemaal prima geregeld.

Benieuwd wat Zorglease op Maat voor jouw zorginstelling kan betekenen?