Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2508-riemersma-leasing-klantverhaal-marjolein-sleven-link-it.jpg

“Naar mijn mobiliteit wil ik geen omkijken hebben”

Link-it uit ‘s-Hertogenbosch helpt Mkb’ers met hun IT-oplossingen. Directeur Marjolein Sleven: “We zijn eigenlijk vooral bezig met service en het verbeteren van werkprocessen door écht menselijk contact zonder vaag jargon. Want daar schort het behoorlijk aan in onze branche. Wij vinden dat IT gewoon moet werken, mogelijkheden moet bieden en begrijpelijk moet zijn voor iedereen. Je moet er blij van worden, zonder gedoe.”

Niets is te gek
Het gedachtengoed van Link-it vindt Marjolein ook bij Riemersma Leasing. “Zij snappen dat mobiliteit voor ons altijd een vraagstuk is en aan verandering onderhevig. Vandaag heb ik twee auto’s nodig en morgen een fiets. Riemersma denkt met je mee en niets is hen te gek.
Ze durven buiten kaders te denken. Dat past bij ons en vind ik erg plezierig.”

Flexibiliteit is het toverwoord
Flexibiliteit is volgens Marjolein dan ook het toverwoord. “De maatschappij wordt steeds flexibeler. We werken niet meer van 9 tot 5 en willen niet meer vastzitten aan moeilijke, langlopende contracten. Riemersma is creatief en flexibel in haar oplossingen. Bovendien voel ik me als klant gehoord. Ik kan altijd even met iemand bellen om te sparren. Vragen worden meteen beantwoord en problemen opgelost. Naar mijn mobiliteit wil ik geen omkijken hebben.”

Kosten besparen
Dat Riemersma met flexibele oplossingen komt, blijkt ook wel uit het feit dat Link-it tijdelijk een elektrische scooter krijgt. “Ik woon hier vlakbij en rijdt dat korte stukje eigenlijk altijd met mijn leaseauto”, vertelt Marjolein. “Ik wil weten of het kosten bespaart als ik regelmatig op de scooter kom. Riemersma snapt dat en regelt het. Kijk, dat noem ik meedenken.”

Lees ook onze andere klantervaringen