Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2510-loodswezen2.jpg

"Prettige samenwerking door persoonlijke benadering"

Mark Snijders, Hoofd Inkoop bij Nederlands Loodswezen

Afgelopen week reisden we af naar Hoek van Holland voor de aflevering van 5 nieuwe Mercedes Vito bestelwagens bij Nederlands Loodswezen. Inmiddels alweer ruim 16 jaar klant bij Riemersma Leasing. Dus een mooie gelegenheid om met Mark Snijders, Hoofd Inkoop bij Nederlands Loodswezen, bij te praten over deze vruchtbare samenwerking.

We spraken met Mark over de lange relatie. “De samenwerking is ontstaan door de persoonlijke benadering die iedere werknemer van Riemersma Leasing heeft. Het is ontzettend prettig dat bijna alles uit handen genomen wordt. Ik heb daar gewoonweg geen tijd voor. Dan is het fijn dat de leasemaatschappij niet alleen met mij meedenkt, maar ook met de bestuurder. Bovendien zijn de contracten flexibel en weet ik wat en waarvoor ik betaal bij Riemersma Leasing” Aldus Mark.

5 nieuwe Mercedes Vito bedrijfsbussen
Nederlands Loodswezen werkt al bijna 30 jaar in de scheepsvaart. Waarvoor worden deze nieuwe bussen gebruikt? “De nieuwe bedrijfsbussen zijn nodig voor onze monteurs. Zij staan dagelijks klaar om storingen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op de verschillende operationele locaties van het Loodswezen; Scheldemonden, Rotterdam Rijnmond, Hoek van Holland, IJmuiden, Den Helder, Harlingen en de Eemshaven” legt Mark uit.

Leasen in de toekomst
We vragen Mark ook hoe hij leasen er in de toekomst uit zal zien: “Leasen in de toekomst zou nog flexibeler moeten zijn, zodat we als organisatie ook flexibel kunnen blijven. Wat belangrijk is in een snel veranderende economie. Ook kunnen leasemaatschappijen een belangrijke bijdrage leveren in het verduurzamen van het wagenpark door het aanbieden van mobiliteit i.p.v. alleen een auto. Denk hierbij aan elektrische rijden in combinatie met een vakantie auto”.

Over Nederlands Loodswezen
Nederlands Loodswezen draagt bij aan het veilig en vlot afhandelen van het scheepsvaartverkeer. Onze voornaamste taak is het jaarlijks loodsen van de meer dan 85.000 loods plichtige zeeschepen van en naar de Nederlandse en Vlaamse havens aan de Schelde. Hiervoor zijn we 24 uur per dag inzetbaar onder alle weersomstandigheden. Onze ervaring gaat al vierhonderd jaar terug. Vier eeuwen van historische momenten en tradities waar de Nederlandse scheepvaart rijk aan is.

Lees ook onze andere klantervaringen