Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2506-foto-3.jpg

‘Wij voelen ons prettig bij gelijkgestemden’

Frank Verstijnen, mede-eigenaar P&O Interim


P&O Interim detacheert installatietechneuten, zoals loodgieters en elektromonteurs, bij bedrijven in heel Nederland. Dat doen ze al meer dan 15 jaar. “We leveren vakmensen aan installatiebedrijven, aannemers en onderaannemers”, vertelt mede-eigenaar Frank Verstijnen. Sinds een jaar haalt P&O Interim noodgedwongen ook geschoolde mensen uit Roemenië. “Simpelweg omdat in Nederland te weinig goede mensen te vinden zijn”, zegt Frank. “En de vraag is groot.”

Gelijkgestemden
P&O Interim vindt thema’s als binding, vertrouwen en kwaliteit belangrijk. Zowel in de relatie met hun medewerkers en opdrachtgevers, maar ook met leveranciers. “Wij voelen ons prettig bij ‘gelijkgestemden’. Leveranciers die ons snappen. Die meedenken en niet te flauw zijn. Die oprecht contact maken. Wij gaan voor lange termijnrelaties. Dat past ons.”

Brabantse gemoedelijkheid
Die match vindt P&O interim ook bij Riemersma Leasing. De relatie tussen de twee bedrijven gaat al terug sinds het ontstaan van P&O Interim. “We voelen ons al jarenlang prettig bij Riemersma Leasing. Kwaliteit is bij hen een vanzelfsprekendheid en onze relatie is gebaseerd op vertrouwen. De Brabantse gemoedelijkheid die ik ervaar, vind ik erg plezierig. Ze denken met ons mee en als er eens wat is, komen ze altijd met een passende oplossing.”

Een veilige en nette leaseauto
P&O Interim heeft zo’n 25 auto’s in de lease bij Riemersma. “Simpele auto’s zonder al te veel poespas. Onze medewerkers moeten veilig en in een nette auto naar hun opdrachtgever kunnen. Dat vinden wij belangrijk”, zegt Frank. Voorlopig heeft P&O Interim voldoende aan alleen auto’s, maar wellicht worden in de toekomst ook andere mobiliteitsmogelijkheden interessant. “Onze medewerkers reizen door heel Nederland, nu voldoet een auto het beste. Maar ik sta zeker open om na te denken over andere mobiliteitsoplossingen in de toekomst.”

Lees ook onze andere klantervaringen