Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
3987-leasetarief-in-1-minuut-met-het-dealer-portal.jpg

Bereken binnen één minuut leasetarieven voor nieuwe en gebruikte auto's!

Met het dealer portal kun je gemakkelijk leasetarieven berekenen voor de auto’s die jij aanbiedt. Bij een nieuwe auto kies je simpelweg de gewenste auto, kilometrage en looptijd en je hebt een leasetarief voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Voor een gebruikte auto voer je het kenteken, de kilometerstand en jouw verkoopprijs in, vul hier ook de gewenste looptijd en kilometrage in en klaar is kees! Je hebt binnen één minuut scherpe leasetarieven voor Full Operational Lease, Private Lease én Financial Lease!

Boek een demo 

De voordelen

 • Binnen 1  minuut een tarief
 • Voor nieuwe & gebruikte auto's
 • Alles in 1 overzicht

Waarom zou ik gebruik maken van het Dealer Portal?

Binnen 1 minuut maak je 3 leasetarieven, een Full Operational Lease- of Financial Lease-tarief voor de zakelijke klant en een Private Lease-tarief voor de particulier. En dit kan voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Buiten het feit dat je snel en efficiënt leasetarieven kan maken, heb je in het dealer portal ook een goed overzicht van de uitstaande offertes en orders. Het dealer portal wordt aangepast aan jouw huisstijl, zo behoudt de communicatie vanuit jouw showroom een eenduidige uitstraling.

Daarnaast profiteer je van alle voordelen die wij altijd bieden! Wij vinden het belangrijk dat de binding met jouw klant blijft. Dit faciliteren we door je de eerste optie tot koop bij het einde van het leasecontract te geven. Hiermee heb je de mogelijkheid om de auto 2 keer te verkopen. Als je een auto met een leasecontract verkoopt zorg je ervoor dat de klant bij jou blijft komen voor het onderhoud. Tenslotte informeren wij jou tijdig over onder andere uitlopende contracten. Hierdoor kun jij je klant proactief benaderen en in gesprek gaan over hun volgende auto.

Een leasetarief voor occasions in 3 stappen

 

 1. Kenteken invoeren.
 2. Kilometerstand opgeven.
 3. Verkoopprijs bepalen.

En met 1 druk op de knop kun je een offerte op tafel leggen!

Dealer Portal - Dealer Portal - leasetarief in 3 stappen

Hoe werkt het Dealer Portal?

Jij kan in het dealer portal samen met jouw klant de gewenste auto invoeren, daarnaast voer je de gewenste kilometers per jaar en de looptijd in. Je krijgt dan gelijk een tarief die je kan communiceren aan de klant. Zodra de klant en jij tevreden zijn over de offerte kun je hem indienen voor beoordeling door Riemersma Leasing. Wij gaan dan aan de slag met de fiattering, zodra deze akkoord is gaan we over tot het bestellen van de auto.

Via Riemersma Leasing kun je in 8 stappen een lease contract voor jouw klant op laten stellen. Hieronder zie je het proces:

 1. Voer de gewenste auto, kilometrage en looptijd in.
 2. Dien de aanvraag in bij Riemersma Leasing.
 3. Jouw accountmanager neemt contact met je op over de aanvraag.
 4. Wij vragen de benodigde financiële stukken en het identiteitsbewijs op van de klant.
 5. Als we alle stukken hebben wordt de klant gefiatteerd.
 6. Bij een positieve fiattering wordt een contract opgesteld.
 7. Als het contract getekend retour is, wordt de auto besteld. Een nieuwe auto wordt door Riemersma besteld, bij een gebruikte auto stuur jij als leverende dealer een factuur naar ons.
 8. Tenslotte, maak je de auto klaar en kun je de klant benaderen voor de aflevering.

Hoe kom ik aan een dealer portal?

Je kan via deze link een afspraak maken met onze Automotive-specialist William. Hij verzorgt de intake en neemt de tijd om het Dealer Portal uit te leggen en al jouw vragen te beantwoorden. Met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche is hij hét vaste aanspreekpunt voor de Automotive-branche bij Riemersma Leasing.

Boek een demo 

Dealer Portal - Hoe kom ik aan een dealer portal?

Veelgestelde vragen

Kan ik een occasion uit mijn voorraad aanbieden voor full operational lease? keyboard_arrow_down
Kan ik een occasion uit mijn voorraad aanbieden voor Private Lease? keyboard_arrow_down
Een klant van mij wil een nieuwe auto operational, financial of private leasen. Kan ik dat via Riemersma Leasing aanbieden? keyboard_arrow_down
Komt het portal in de huisstijl van mijn autobedrijf? keyboard_arrow_down
Dealer Portal. Wat houdt dat in? keyboard_arrow_down
Wat maakt het Dealer Portal zo uniek? keyboard_arrow_down