Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2620-riemersma-leasing-zakelijk-leasen-banner.jpg

Alle leasemogelijkheden

Bij Riemersma Leasing gaan wij op zoek naar dé leaseoplossing, die volledig past bij jouw wensen en doelstellingen op het gebied van mobiliteit. Graag informeren we je over de diverse leasemogelijkheden.

Direct contact
Alle leasemogelijkheden - Full Operational Lease

Full Operational Lease

Wanneer je kiest voor Full Operational Lease kies je voor het complete pakket. All-inclusive kan je wel zeggen, voor een scherp, vast maandbedrag. Écht alles is inbegrepen. Van onderhoud, verzekeringen én de financiële afwikkeling. Onbezorgd leasen mét de beste service. Bovendien zorgen wij dat we samen regelmatig jouw mobiliteit onder de loep nemen, want jouw wensen kunnen veranderen. Zo weet je zeker dat je altijd op de voor jou best mogelijke manier mobiel bent.

Meer weten?

(Elektrische) bedrijfswagen leasen

Wist je dat je als ondernemer of ZZP-er ook je bedrijfswagen op grijs kenteken kan leasen? Ook de inrichting van de bus nemen we hierin mee. Nooit meer problemen als je stil staat langs de weg op weg naar een klant. Riemersma Leasing ontzorgt je zonder hoge vaste kosten. En jij? Jij bent altijd verzekerd van passende mobiliteit.

Meer weten?

Alle leasemogelijkheden - (Elektrische) bedrijfswagen leasen
Alle leasemogelijkheden - Duurzame mobiliteit

Duurzame mobiliteit

Milieubewust rijden is voor ons een gegeven. In al onze adviesgesprekken nemen wij duurzame mobiliteit als vanzelfsprekend mee. Dat betekent dat wij altijd kijken hoe je zo schoon en zuinig mogelijk je mobiliteit kunt regelen. Voor veel bedrijven staat het reduceren van de CO2-uitstoot hoog op de agenda. Met een mobiliteitsscan kan je analyseren hoe je nog duurzamer kunt rijden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Meer weten?

 

Financial lease

Als ondernemer sluit je met financial lease een zakelijke lening af voor je bedrijfsauto, zonder slottermijn. In het maandelijkse leasebedrag zit een rente en een aflossing. Zaken zoals de verzekering, motorrijtuigenbelasting en onderhoud regel je verder zelf. Afhankelijk van je situatie profiteer je van fiscale voordelen. De auto komt op jouw balans te staan waardoor je mogelijk in aanmerking komt voor investeringsaftrek als het een auto met grijs kenteken is. De hoogte van je investeringen op jaarbasis is daarin mede bepalend. Het juridisch eigendom blijft gedurende het contract bij ons.

Meer weten?

Alle leasemogelijkheden - Financial lease
Alle leasemogelijkheden - Beheer Verzekerd

Beheer Verzekerd

Zelf de auto’s en/of bedrijfswagens kopen, maar geen zin in de administratieve rompslomp en de stijgende mobiliteitskosten? Beheer Verzekerd biedt alle componenten van Full Operational Lease.

De voordelen van Beheer Verzekerd:
·         Handling wagenpark uitbesteden
·         Geen risico t.a.v. exploitatiekosten
·         Mobiliteitskosten goed te budgetteren; vast bedrag per maand
·         Behoud van flexibiliteit; contracten kunnen tussentijds worden beëindigd

Meer weten?

Operational lease

Full operational lease
Full operational lease is de meest voorkomende en volledige leasevorm die er is. Alles wordt geregeld; van de financieringskosten en operationele kosten tot aan het beheer. 

Netto operational lease
Keuzevrijheid! Bij Netto Operational lease regelen wij je mobiliteit, de auto staat op onze balans en we betalen de motorrijtuigenbelasting. De overige kosten zoals verzekering, onderhoud, schadereparaties en vervangend vervoer, mag je in alle vrijheid zelf regelen. Zo kun jij kiezen met welke maatschappijen je in zee gaat en hou je zelf de touwtjes in handen.

Meer weten?

Alle leasemogelijkheden - Operational lease
Alle leasemogelijkheden - Poollease

ON-OFF Lease

Bij ON-OFF Lease krijg je het beste van 2 werelden. Geniet van de flexibiliteit die je hebt bij shortlease, gecombineerd met de scherpe tarieven zoals je die kent van de traditionele leasevormen.

Flexibel: Een ON-OFF Lease-auto is snel en eenvoudig op te zeggen
Kortlopende afspraken: Profiteer van een korte opzegtermijn van 30 dagen
Één kilometrage: 30.000 kilometer per jaar en een vaste meer kilometerprijs. Geen minder kilometerprijs.
Geen keuzestress: Wij kiezen een courant merk en type auto (o.b.v. benzine). Zo houden we het simpel en de leaseprijs scherp.

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Wat is zakelijk leasen? keyboard_arrow_down
Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen? keyboard_arrow_down
Is zakelijk leasen voordelig? keyboard_arrow_down
Wat heb je nodig om zakelijk te kunnen leasen? keyboard_arrow_down
Hoeveel kost zakelijk leasen? keyboard_arrow_down
Hoe zet ik een goede autoregeling op? keyboard_arrow_down
Wat is het verschil tussen Private Lease en Zakelijk leasen? keyboard_arrow_down
Kun je Private Lease omzetten naar Zakelijke lease? keyboard_arrow_down

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Alle leasemogelijkheden - Matchmakers in mobiliteit
 
Alle leasemogelijkheden - Waarom leasen zoveel voordelen heeft te bieden
Waarom leasen zoveel voordelen heeft te bieden 09-05-2021 | We snappen natuurlijk wel dat wij niet helemaal onbevooroordeeld zijn als het aankomt op leasen. We houden ons dagelijks bezig met leasecontracten en het vinden van de juiste deal voor onze klanten. Toch zijn er heel veel praktische voordelen die niemand kan ontkennen en die het leasen van een auto heel interessant maakt, zowel voor de rijder, als de faciliterende werkgever. Dus lichten we je de grootste voordelen graag toe in dit blog: Lees meer
 
Alle leasemogelijkheden - Zakelijk verduurzamen – elektrische bedrijfswagens met grijs kenteken
Zakelijk verduurzamen – elektrische bedrijfswagens met grijs kenteken 10-08-2022 | Wanneer het over elektrisch rijden gaat, wordt momenteel vooral gedoeld op enerzijds de particuliere rijders en in grote mate het aantal leaserijders dat als particulier een elektrische auto rijdt. Lees meer
 
Alle leasemogelijkheden - Zakelijke auto - Kopen of leasen? Wij helpen je!
Zakelijke auto - Kopen of leasen? Wij helpen je! 01-07-2021 | Wanneer je hebt bepaald dat je een nieuwe auto wilt, kan de voorpret beginnen. Want wij weten als geen ander dat het neuzen naar een nieuwe auto echt een feestje kan zijn. Als ondernemer (MKB of ZZP) heb je daarbij ook de keuze of je wilt kopen, of zakelijke lease overweegt. Lees meer