Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2655-riemersma-leasing-full-operational-lease_banner.jpg

Full Operational Lease

Full operational lease is de meest voorkomende en volledige leasevorm die er is. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat je geen omkijken meer hebt naar je mobiliteit. Alles wordt geregeld; van de financieringskosten en operationele kosten tot aan het beheer. Bovendien zorgen wij dat we samen regelmatig jouw mobiliteit onder de loep nemen, want jouw wensen kunnen veranderen. Zo weet je zeker dat je altijd op de voor jou best mogelijke manier mobiel bent.

Direct contact

De voordelen van FOL

  • Volledige ontzorging
  • Vast bedrag per maand
  • Advies op maat
  • Regelmatige check-up
  • 24/7 Riemersma Service 
Full Operational Lease - Maatwerk voor jouw situatie

Maatwerk voor jouw situatie

Samen gaan we op zoek naar dé oplossing die past bij jouw wensen en organisatiedoelstellingen.

Full Operational Lease - Uitzonderlijk team

Uitzonderlijk team

Wij staan met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier.

Full Operational Lease - 24/7 Riemersma Service - usp

24/7 Riemersma Service

Bij Riemersma ben je verzekerd van 24/7 service. Onze binnendienst gaat voor iedere vraag door tot-ie is opgelost. Met plezier. Zodat je altijd vooruit kunt.

Full Operational Lease - Quote P&O Interim

Door het wagenparkbeheer uit handen te geven heeft P&O Interim een betere controle over de kosten en het verhogen van de tevredenheid van de bestuurders van onze bedrijfsauto’s.

Joop Verheij, Directeur/Eigenaar P&O Interim b.v.

Veelgestelde vragen

Wat is zakelijk leasen? keyboard_arrow_down
Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen? keyboard_arrow_down
Wat heb je nodig om zakelijk te kunnen leasen? keyboard_arrow_down
Hoeveel kost zakelijk leasen? keyboard_arrow_down
Is zakelijk leasen voordelig? keyboard_arrow_down

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Full Operational Lease - Matchmakers in mobiliteit
 
Full Operational Lease - Waarom leasen zoveel voordelen heeft te bieden
Waarom leasen zoveel voordelen heeft te bieden 09-05-2021 | We snappen natuurlijk wel dat wij niet helemaal onbevooroordeeld zijn als het aankomt op leasen. We houden ons dagelijks bezig met leasecontracten en het vinden van de juiste deal voor onze klanten. Toch zijn er heel veel praktische voordelen die niemand kan ontkennen en die het leasen van een auto heel interessant maakt, zowel voor de rijder, als de faciliterende werkgever. Dus lichten we je de grootste voordelen graag toe in dit blog: Lees meer
 
Full Operational Lease - Een elektrische auto kopen/leasen? Riemersma leasing helpt!
Een elektrische auto kopen/leasen? Riemersma leasing helpt! 04-03-2021 | Natuurlijk hebben we bij Riemersma Leasing ‘elektrisch’ in ons bloed, maar begrijpen we ook dat Nederland nog veel automobilisten heeft die niet elektrisch rijden. Daarom vandaag een praktisch overzicht aan tips voor de autokoper, in welke vorm ook, voor nieuwe elektrische auto’s. Lees meer
 
Full Operational Lease - Zakelijk verduurzamen – elektrische bedrijfswagens met grijs kenteken
Zakelijk verduurzamen – elektrische bedrijfswagens met grijs kenteken 10-08-2022 | Wanneer het over elektrisch rijden gaat, wordt momenteel vooral gedoeld op enerzijds de particuliere rijders en in grote mate het aantal leaserijders dat als particulier een elektrische auto rijdt. Lees meer